tablou canvas personalizat 20x30

Tablouri canvas personalizate

61 lei
Livrare în maxim 3 zile
  • Încărcați imaginile dv. Pentru rezultate optime, vă rugăm să încărcați imagini de bună calitate. Vedeți recomandările noastre [aici].
  • Selectați dimensiunile dorite și culoarea ramei pentru tabloul canvas personalizat. Mai multe detalii despre rame [aici].
  • Pentru toate comenzile veți primi spre aprobare o previzualizare a tabloului.
  • Niciun fișier selectat .png .jpg .gif
Formă
Ramă
Dimensiuni [cm]
Cantitate

  • Tablouri fabricate in Romania. Calitate premium Tablouri fabricate in Romania. Calitate premium
  • Livrare prin curier rapid oriunde în țară Livrare prin curier rapid oriunde în țară
  • Retur necondiționat în 30 de zile Retur necondiționat în 30 de zile

Transformă emoțiile și bucuria evenimentelor din viața ta în tablouri canvas personalizate.

Alege o imagine dragă și noi o vom imprima la cea mai înaltă calitate pe canvas și îl vom întinde pe un șasiu din lemn de brad.

Opțional, pentru o notă de eleganță și un aspect mai prețios îi putem adaugă o ramă de lemn de tip casetă (sau float) de cea mai bună calitate, disponibilă în culorile: alb, auriu, maro și negru.

Imprimarea tabloului canvas personalizat

Pentru a obține o calitate artistică adevărată, un aspect natural, culori vibrante și vii pentru tabloul canvas personalizat este foarte important să fie utilizat un material de calitate, un canvas cu finisajul mat alb-luminos, care să fie imprimat cu un echipament de ultima generație ce permite controlul reproducerii exacte a culorii și o calitate remarcabilă a imaginii. Sunt recomandate utilizarea tehnologiilor de print cu cerneală pe baza de apă, fie aceasta pigment sau cea de tip latex, certificate ecologic cu standardele Greenguard și Nordic Swan. Acestea permit o imprimare de foarte bună calitate, fără miros ( așa cum se întâmpla în cazul imprimatelor UV sau cu cerneală pe baza de solvent).

Este de menționat, ca in cazul tablourilor canvas personalizate simple, muchia este vizibila si este necesar sa fie imprimată din motive estetice. Cel mai adesea este imprimată „în oglindă”, adică un fragment din imagine simetric față de muchia cadrului de lemn.

Montarea pe șasiu a tabloului canvas personalizat

Este o etapa cel puțin la fel de importantă ca imprimarea. Panza se decupează, având grija sa păstram o margine de câțiva centimetri ce se va întinde cu grija pe cadrul de lemn, utilizând fie un echipament dedicat acestei operațiuni sau manual cu un clește special. Pânza este fixata apoi în poziția dorita cu capse speciale pe cadrul de lemn construit, de obicei, din lemn de brad masiv pentru o rezistență sporită.

Înrămarea tabloului canvas personalizat

Fie că dorim să un tablou canvas cu o reproducere de artă sau un tablou canvas personalizat cu imagini ce ne sunt dragi, ale oamenilor pe care îi iubim, de la evenimente de familie sau de la locul de muncă, este evident ca suntem interesați de aspectul estetic al acestuia. Pentru tablourile canvas sunt recomandate ramele de tip casetă sau „float”. Acestea lasă vizibil tabloul canvas dar în același timp oferă tabloului înrămat profunzime și volum, mai ales în cazul în care sunt montate la o distanta de câțiva milimetri de șasiu, oferind senzația că plutește in interiorul ramei (de aici și supranumele de „float”)

Înrămat sau nu, un tablou canvas poate schimba atmosfera în interiorul pe care îl decorează. Un tablou canvas personalizat cu imaginea celor dragi face uneori mai mult decât o opera de artă, iar tabloul canvas cu imaginea realizată de un artist, fie ea o lucrare de artă digitala sau fotografie, aduce bucurie și emoție în casele noastre. 

Fotorama
FRPECA2030

Fisa tehnica

Tip tablou personalizat
Tablou canvas personalizat

No customer reviews for the moment.

Produse asociate (There are 1 other product in the same category)

close Shopping Cart

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password