Recomandări privind calitatea fișierelor de print pentru tablouri personalizate

person Postat de: Fotorama Print Master list În: Sfatul specialistului Postat pe data: comment Comentariu: 0 favorite Vizualizări: 417

Pentru a realiza un tablou canvas personalizat sunt necesare mai multe „ingrediente”. Unul dintre cele mai importante este un print de o calitate foarte bună. Desigur, asta depinde de imprimantele pe care le folosim, calitatea materialelor și a cernelii, calibrarea atenta a acestora și profilele de culoare. Totuși, calitatea imprimării depinde în primul rând de calitatea fișierului pe care îl primim de la dumneavoastră. 

Pentru rezultate excelente atunci când comandați un tablou canvas personalizat este ideal să aveți fotografii realizate de un fotograf profesionist. La toate evenimentele importante este, de regulă, cineva care se ocupă în mod profesionist de acest subiect. Aceste fotografii au o calitate înaltă și permit realizarea unor tablouri personalizate de dimensiuni mari.

Totuși, uneori cele mai prețioase fotografii sunt însă instantaneele, atunci când surprindem cu telefonul o expresie facială inedită sau o situație amuzantă. Telefoanele de tip smartphone au în acest moment specificații tehnice ce permit realizarea unor fotografii de foarte bună calitate. Astfel, deși acestea sunt foarte bune este foarte important ca acestea sa ajungă la noi în formatul original. Cel mai simplu dacă aveți fotografia în telefon încărcați-o direct de acolo pe versiunea de mobil a site-ului nostru. Dacă doriți să comandați de pe un laptop/desktop trimiteți mai întâi fotografia pe acesta via email sau folosind aplicația telefonului de conectare directă a calculatorului cu telefonul.

Recomandarea noastră este să nu utilizați fotografii care au fost transferate/copiate din Facebook, Instagram, WhatsApp sau alte aplicații similare. Acestea utilizează algoritmi de compresie ce deteriorează calitatea fotografiei. În anumite cazuri acestea pot fi prelucrate digital pentru a fi îmbunătățite, dar rezultatele nu vor fi aceleași ca în cazul unei fotografii ce provine direct din telefon și care nu a fost alterată.

Comentarii

Nici un comentariu!

Lăsați comentariul dumneavoastră

Duminică Luni Marți Miercuri Joi Vineri Sâmbătă Ianuarie Februarie Martie Aprilie Mai Iunie Iulie August Septembrie Octombrie Noiembrie Decembrie
close Shopping Cart

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password